16 weeks of HEALTH

Publicerat av: Sandra Bengtsson

16 weeks of HEALTH

– När du har bestämt dig!

Med ett 16 veckors komplett tränings- och kostschema hjälper vi dig att nå ditt livs form!  Upplägget är personligt och helt efter dina mål. Det är för dig som vill bli starkare, göra en ordentlig viktresa eller som vill nå specifika prestations-mål! Vi hjälper dig att nå ditt mål så effektivt som möjligt, men med stor vikt på att resan samtidigt blir HÄLSOSAM!

Programmet startar med en kroppsmätning och ett långt samtal med vår personlige tränare Anthony Josefsson (med 3-årig kandidatexamen inom fysisk träning) och vår kostrådgivare Angelica Jönsson (med 3-årig kandidatexamen inom näringslära & hälsa). Här går ni igenom dina mål samt eventuella begränsningar eller skador.

Du får ett kostschema som är uppdelat i 4 olika delar där du får ett nytt upplägg med nya recept var fjärde vecka. Recepten är energiberäknade och innehåller tydliga instruktioner så att du lätt kan laga måltiderna på egen hand. Kostschemat är mycket varierat och innehåller både fisk, kött, kyckling och vegetariska recept, men självklart kan vi anpassa utefter dina önskemål och preferenser (OBS! vi kan dessvärre inte tillhandahålla veganskt kostupplägg).

Träningsschemat är uppdelat i 4 olika tränings-block, med 4-5 träningsdagar/vecka. Varje pass innehåller instruktionsvideos och du rapporterar dina träningsresultat direkt i en app. I appen kan du även kan kommunicera med vår PT. Träningsupplägget är självklart individanpassat och under programmets gång ingår 4 PT-tillfällen med Anthony.

Eventuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande och vi har avstämning veckovis där du ansvarar för att rapportera till din PT/kostrådgivare hur föregående vecka har varit. Detta är för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Programmet avslutas med en ny kroppsmätning.

16 veckors SILVER-kort inklusive SPA ingår.

Start: vecka 35 (Första mätning och konsultation sker vecka 32-33)

Antal platser: 5

Kostnad: 12 500 kr (Kostnaden går att delbetala på 4 månader).

Anmälan till angelica@strandhalsan.se

 

OBS! Programmet kräver att du har viss träningsvana sedan tidigare. Saknar du träningsvana men ändå vill ha en hälsoboost – håll utkik efter Höstens Kom-i-form som startar vecka 38.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 4 =