Bli medlem idag, från 269:-/mån i ett år!

Toppmodern träningsanläggning med bassäng & spa.

I7 januari 2020.

Då öppnar vår toppmoderna träningsanläggning med bassäng & spa på Vesterhavsporten.
Vår träningsanläggning på Söderbro kommer att finnas kvar, där du kan fortsätta träna dygnet runt!

Skapa din livsstil här

Här väntar ett stort luftigt gym med högt i tak, spinningsal, pilatessalar, varmvattenbassäng, spa med bubbelpool, ångbastu och torrbastu. En härlig lounge med plats för fika, lunch eller bara vila och umgås. Vi kommer att erbjuda 80 gruppträningspass i veckan och vi är det enda gymmet i Sverige som har pilatesmaskiner för egenträning.

Vi gör ultraljuds-undersökningar och är specialiserade inom idrottsskador och kvinnohälsa. Här finns ett stort konferensrum som även ger utrymme för föreläsningar, kurser och annat kul. Vi är kända för vår breda kompetens och våra kunniga medarbetare som alla självklart kommer att följa med till Vesterhavsporten.

Bassäng & spa

Njut i vår bassäng, 32 grader året runt! Vi erbjuder vattenträning för både rehab och friskvård med många roliga pass som exempelvis vattenyoga, vattenpilates och vattenspinning. Det kommer att finnas något som passar alla i vårt vattenutbud.

Efter träning kan du njuta i vårt spa med bubbelpool, en härlig ångbastu med aroma-terapi, eller bara slå dig ner i jacuzzin och slappna av en stund.

Ett gym i toppklass

Förutom ett större utbud av fria vikter och träningsmaskiner kommer vi även att trappa upp vårt gruppträningsutbud.

Vi ökar från 50 till 80 pass i veckan och några av vårens nyheter är bland annat olika former av vattenträning, rena reformer-klasser i pilates, step-klasser samt ett flertal nya funktionella träningsklasser. Vi har en stor spinningssal utrustad med Activiosystemet där både puls- och wattklasser kommer att genomföras. Det kommer helt enkelt att finnas något för alla, oavsett intresse eller förutsättningar.

Gymmet är utrustat med noga utvalda redskap och maskiner samt en rigg – allt från Eleiko – och därmed kommer vi att vara Eleiko-certifierade, vilket vi är mycket stolta över.

Ännu mer Pilates

Pilates på träningsredskap är en exklusiv träningsform som ofta enbart utförs under instruktörers handledning. På Strandhälsan ingår detta sedan starten i våra träningskort och har blivit våra mest eftertraktade gruppträningspass.

Vi lär våra kunder och patienter hur pilatesmaskinerna fungerar och vilka övningar som är viktiga för olika individer, och vi är det enda gymmet i Sverige med pilatesmaskiner för egenträning.

Det kommer att finnas två härliga pilatesstudios: En med nästan enbart sk. reformers och en där vi har så gott som alla pilatesredskap som finns. Det kommer att köras gruppträningsklasser i båda och den ena studion kommer övrig tid att stå öppen för självträning. Dessutom kommer pilatesstudion på Söderbro att finnas kvar och ingå i träningskorten, och där finns möjlighet att träna dygnet runt!

Café & lounge

I loungen kan du vila dig efter ett träningspass med en god kopp kaffe eller en välförtjänt fika/lunch. Här hittar du hemmagjorda proteinbars, nyttiga kakor, goda sallader och smoothies tillsammans med mycket annat gott.

Ingen vanlig rehab

På Strandhälsan jobbar 9 fysioterapeuter på heltid, och vi tar emot patienter från Falkenbergs ALLA vårdcentraler. Vi har specialistutbildningar inom en rad områden och hos oss kan du få hjälp med bland annat:

Ultraljud
Fysioterapi
Lättakut för idrottsskador
Osteopat
Kiropraktik
Kostrådgivning
Massage
PT
– Stötvågsbehandling
– Kvinnohälsa

Söderbro finns kvar, dygnet runt

Träna när du vill, dygnet runt på Söderbro. För er som inte har möjlighet att träna under våra generösa öppettider på Vesterhavsporten, kommer gymmet och pilatesstudion på Söderbro att finnas kvar och ingå i träningskorten. I pilatesstudion kan du självträna precis när du vill och här är öppet dygnet runt.

Kampanjerbjudande sept-okt 2019!

Börja träna med oss redan idag från 269:-/mån. Teckna autogiro till dagens kortpris och behåll priset tom 31 oktober 2020! Är du redan medlem, kom upp till receptionen och teckna om ditt autogiro för att ta del av kampanjen.

 

Kampanjerbjudande!

Silverkort 269:-

Träna i befintliga lokaler under hösten, och få sedan tillgång till Strandhälsan Vesterhavsporten i januari 2020. Där får du tillgång till en tredubblad träningsyta med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.
Teckna idag och du behåller priset tom 31 oktober 2020.
Du spar 1.300 kr!
Kortet köps i receptionen.
OBS! Erbjudandet gäller tom 31/10 2019.

Guldkort 389:-

Träna i befintliga lokaler under hösten med tillgång till höstens 50 gruppträningspass. I januari 2020 tränar du på Strandhälsan Vesterhavsporten där du kan ta del av c:a 80 gruppträningspass, en tredubblad träningsyta med de senaste träningsredskapen och maskinerna, allt i våra nya toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.
Teckna idag och du behåller priset tom 31 oktober 2020.
Du spar 1.100 kr!
Kortet köps i receptionen
OBS! Erbjudandet gäller tom 31/10 2019.

Priser from. 1/1 2020

Bassäng & spa 100:-

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga träningskort och du får tillgång till varmvattenbassängen med hela vårt vattenträningsutbud, samt till vårt spa med jacuzzi och ångbastu.

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta och dubbla pilatessalar. Du kan ta del av c:a 80 gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de sensate träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

 

Är du redan medlem?

Vi hoppas och tror att du också vill ta del av kampanjerbjudandet!
Teckna om ditt autogiro till ordinarie kortträningspris och du behåller samma pris tom. 31 oktober 2020. Väljer du att inte teckna om ditt autogiro kommer kortpriset automatiskt att höjas vid årsskiftet 2020.
Alla Silverkort höjs då till 399:-/mån och alla Guldkort till 499:-/mån.

För autogiro tecknade under 2019 (mellan feb-aug) gäller per automatik 12 månader med avtalat pris. Priset kommer automatiskt att korrigeras till gällande priser på Vesterhavsporten efter 12 månader. Exempelvis: Tecknade du autogiro i maj 2019 gäller det avtalade priset till sista april 2020. Autogiropriset höjs sedan automatiskt i maj 2020, såvida du inte väljer att avsluta ditt medlemsskap. Vill du förlänga det låga priset till 31/10 2020 så är du välkommen till receptionen för att teckna om ditt avtal.