PILATES- PT Small group

Publicerat av: Sandra Bengtsson

Utveckla din Pilatesträning

Pilatesträning i liten grupp om max 4 personer där de olika pilatesredskapen används, med personlig feed-back och progression. Välj mellan BAS & BOOST beroende på din träningserfarenhet inom Pilates. Vecka 39 startar vi upp nya grupper.

BAS – För dig som är nybörjare på Pilates, eller kanske har testat ett par gånger. Vi använder de flesta Pilatesredskapen, och lär oss den grundläggande tekniken. Fokus ligger på att utföra varje rörelse med god kvalité, och hela kroppen och sinnet engageras. Vi tränar styrka, balans och rörlighet, allt från grundläggande till mer fysiskt krävande övningar. Du tränar för vår Pilates-PT Louise Einarsson.

BOOST – För dig som är van Pilatesutövare, har tränat på våra orange Pilatespass en längre tid, men söker en boost av ny energi i din Pilatesträning. Vi använder de flesta Pilatesredskapen och vässar tekniken i utmanande övningar. Vi varvar stabilitets- och styrkeövningar med balans och pulshöjande, atletiska övningar som stärker dig på djupet. Du tränar för vår Pilates-PT Carola Reisne Åkerlind

6 tillfällen med start vecka 39

BAS: Måndagar 19-20 (start 27/9)

BOOST: Onsdagar 19-20 (start 29/9)

Ett perfekt tillfälle att ta din Pilates till en ny nivå för endast 1 995 kr.

Anmäl dig till angelica@strandhalsan.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 1 =