Kiropraktik

Stimulera kroppens medfödda förmåga

Kiropraktik

I samarbete med Christian Calvert på Activate kan vi också erbjuda kiropraktik på Strandhälsan. Kiropraktik är en modern läkekonst och vetenskap vars målsättning är att stimulera kroppens medfödda förmåga till självläkning. Kiropraktik har rörelseapparatens (leder, muskler, nerver) besvär och sjukdomar som dess huvudsakliga arbetsområde.

Hos Activate träffar du leg. kiropraktor Christian Calvert som genomgått fem års heltidsstudier på internationellt ackrediterat universitet i England. Därefter genomförde han ett års AT-tjänst inom landstinget vilket bl.a. innebar att på heltid arbeta tillsammans med kirurgöverläkare, röntgenläkare, distriktsläkare och fysioterapeuter.

Hans stora intresse för kroppen och människor gör att helheten är ett centralt synsätt på alla patienter. Detta är något som väl kan tillgodoses då ett unikt kunskapsutbyte och nära samarbete med Strandhälsan genom åren resulterat i att en hel rehabprocess tillgodoses.

Christian är en passionerad långdistansmotionär och allätare inom idrott vilket gett honom bra erfarenheter som idrottsman utöver rollen som kiropraktor.

Boka Kiropraktik

Boka din behandling här. Klicka på Boka tid, välj önskad behandling och sök efter lediga tider. Avbokning ska ske senast åtta timmar innan bokad tid. Observera att kiropraktik är ett privat alternativ och är därmed inte frikortsgrundande.