Jobba hos oss

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Arbeta hos oss och var med och bidra till ett friskare Falkenberg!

Vi söker löpande personal

Vi söker löpande både fysioterapeuter och personal till vår reception, så skicka gärna in en intresseansökan till info@strandhalsan.se så kontaktar vi dig. Vi söker även gruppträningsinstruktörer löpande, så vill du bli vara en del av ett härligt och kompetent instruktörsteam så kontakta angelica@strandhalsan.se.

Just nu söker vi aktivt efter en sommarvikarierande fysioterapeut!

Ett perfekt jobb för dig som är nyutexaminerad fysio!

Om jobbet

Strandhälsan är en av Falkenbergs största hälsoanläggningar. Vi har både rehab och friskvård, med en flytande gräns både mellan patienter och friskvård. Detta ger oss möjligheten att slussa många patienter till fortsatt träning och bibehållen hälsa samt att hålla en unik kompetens bland våra instruktörer och personliga tränare.

Sedan januari 2020 håller vi till i toppmoderna och riktigt fräscha lokaler i Vesterhavsporten, där vi har ett stort gym, rehab, konferensrum och ett underbart spa med varmvattenbassäng, jacuzzi, ångbastu och vanlig bastu. Kika gärna in på vårt Instagramkonto för att se hur vi har det.

Förutom att jobba med individuella patientbehandlingar, erbjuder vi även träning i varmvattenbassäng, klinisk pilates (där vi idag hör till de ledande klinikerna i landet), smärtskola, föreläsningar, stötvågsbehandling, ultraljudsundersökningar, kvinnohälsa och mycket annat.

Vi söker en fysioterapeut som vill jobba under sommaren 2023 med möjlighet till förlängning, men med start tidig sommar. Vi tror på att stärka och jobba med det friska och se till hela individen. Vi jobbar mycket med träning men ser gärna att du har någon eller några manuella terapier med dig i din verktygslåda. Om du även kan hålla i pass och gruppträning är det meriterande, men inget krav.

Vi har ett högt tempo, men också riktigt skön stämning. Välkommen att söka för att se hur vi jobbar samt uppleva våra fantastiska lokaler. Mejla till mikael@strandhalsan.se