Kort & priser

Kort och priser

Vi vill ha nöjda kunder. Därför har vi stor flexibilitet när det gäller våra träningskort. Välj det som passar dig, din vardag och dina mål för tillfället. Här kan du köpa kort.

SILVERKORTET

Tillgång till vårt dygnet runt-öppna gym och pilatesstudion. Du får även kostnadsfritt delta i instruktörsledda lyftteknikpass samt i Open Pilates.

GULDKORTET

Förutom tillgång till vårt dygnet runt-öppna gym och pilatsstudion så ingår all gruppträning (gäller inte vissa workshops). Här får du möjlighet att träna för välutbildade instruktörer och du kan välja mellan en stor variation av olika pass. Här hittar du mer information om gruppträningen.

SENIOR-/UNGDOMSKORT

Senior och ungdom har bra rabatt hos oss – hela 35% på Autogiro! På övriga kort ger vi 25% rabatt. Rabatten gäller både Guld- och Silverkort.Träningstiderna är något begränsade och i gymmet gäller träning fram till kl 21. Tillgång till alla pass fram till kl 17 samt till en del utvalda pass efter kl 17. På helger gäller fria tider för Seniorer och till kl 21.00 för Ungdomar. Senior är från 60 år. Ungdom är 14-17 år.

Dessa kort köper du i receptionen på Söderbro Center och det går extra snabbt om du har skapat ditt konto här.

KÖPA KORT

Korten kan du köpa via vår butik. Skapa ett konto, välj butik och välj produkt – snabbt och enkelt. För dig som vill ha Autogiro så är du välkommen till receptionen på Söderbro Center så hjälper vi dig.

Priser  Guld silver
År  5000:- 3500:-
Autogiro  389:-/mån 269:-/mån
Halvår  2900:- (ej autogiro) 2100:- (ej autogiro)
1 månad 560:-  420:-
1 träning (efter prova-på) 100:- 100:-
Prova-på 0:- 0:-