Kort & priser

Kort och priser

Vi vill ha nöjda kunder. Därför har vi  flexibilitet när det gäller våra träningskort. Välj det som passar dig, din vardag och dina mål för tillfället. Här kan du köpa kort.

SILVERKORTET

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har tillgång till reformer-studion för egenträning av pilates. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

GULDKORTET

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta och dubbla pilatessalar. Du kan ta del av c:a 80 gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de sensate träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

SPA

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1200:-/år.

KÖPA KORT

Korten kan du köpa via vår butik. Skapa ett konto, välj butik och välj produkt – snabbt och enkelt. För dig som vill ha Autogiro så är du välkommen till receptionen så hjälper vi dig.

 

Priser  Guld silver
År  6200:- 5000:-
Autogiro (bindningstid 12 mån)  499:-/mån 399:-/mån
Autogiro spa-tillägg 100:-/mån 100:-/mån
Spa-tillägg År 1200:- 1200:-
1 träning (efter ett prova-på-tillfälle) 150:- 150:-
Prova-på (Går oavkortat till Aldrig Ensam) 50:- 50:-