Falkenbergs modernaste gym & spa!

Öppnar 19 januari 2020

I9 januari 2020.

Då öppnar vår toppmoderna träningsanläggning med bassäng & spa på Vesterhavsporten.
Vår träningsanläggning på Söderbro kommer att finnas kvar, där du kan fortsätta träna dygnet runt!

ÖPPET HUS

Den 19 januari slår vi upp portarna och då har man möjlighet att komma och provträna, kika runt i lokalerna eller bara ta sig en god fika i vår nya, fina lounge. I samband med invigningen startar vi vårt samarbete med organisationen Aldrig Ensam, som verkar för att sprida kunskap om psykisk ohälsa. Att provträna kommer att kosta 50 kr och pengarna går oavkortat till Aldrig Ensam. Vi håller öppet mellan 9-17 och schemat för gruppträningspassen hittar du här

Provträningsveckor

Har du inte möjlighet att komma den 19:e så har vi provträning under hela vecka 4 och 5. Då har vi reserverade platser på passen för de som vill komma och prova på. Tänk på att det är först till kvarn som gäller på passen. Schemat hittar du här och för provträning betalar man 50 kr som går oavkortat till Aldrig Ensam.

Redan medlem?

Då är du välkommen på invigning redan lördagen 18 januari. Vi firar hela dagen lång med en massa roliga träningspass och annat kul! Passen bokas som vanligt i gymsystem.

 

Skapa din livsstil här

Här väntar ett stort luftigt gym med högt i tak, spinningsal, pilatessalar, varmvattenbassäng, spa med bubbelpool, ångbastu och torrbastu. En härlig lounge med plats för fika, lunch eller bara vila och umgås. Vi kommer att erbjuda 80 gruppträningspass i veckan och vi är det enda gymmet i Sverige som har pilatesmaskiner för egenträning.

Vi gör ultraljuds-undersökningar och är specialiserade inom idrottsskador och kvinnohälsa. Här finns ett stort konferensrum som även ger utrymme för föreläsningar, kurser och annat kul. Vi är kända för vår breda kompetens och våra kunniga medarbetare som alla självklart kommer att följa med till Vesterhavsporten.

Bassäng & spa

Njut i vår bassäng, 32 grader året runt! Vi erbjuder vattenträning för både rehab och friskvård med många roliga pass som exempelvis vattenyoga, vattenpilates och vattenspinning. Det kommer att finnas något som passar alla i vårt vattenutbud.

Efter träning kan du njuta i vårt spa med bubbelpool, en härlig ångbastu med aroma-terapi, eller bara slå dig ner i jacuzzin och slappna av en stund.

Ett gym i toppklass

Förutom ett större utbud av fria vikter och träningsmaskiner kommer vi även att trappa upp vårt gruppträningsutbud.

Vi ökar från 50 till 95 pass i veckan och några av vårens nyheter är bland annat olika former av vattenträning, rena reformer-klasser i pilates, step-klasser samt ett flertal nya funktionella träningsklasser. Vi har en stor spinningssal utrustad med Activiosystemet där både puls- och wattklasser kommer att genomföras. Det kommer helt enkelt att finnas något för alla, oavsett intresse eller förutsättningar.

Gymmet är utrustat med noga utvalda redskap och maskiner samt en rigg – allt från Eleiko – och därmed kommer vi att vara Eleiko-certifierade, vilket vi är mycket stolta över.

Ännu mer Pilates

Pilates på träningsredskap är en exklusiv träningsform som ofta enbart utförs under instruktörers handledning. På Strandhälsan ingår detta sedan starten i våra träningskort och har blivit våra mest eftertraktade gruppträningspass.

Vi lär våra kunder och patienter hur pilatesmaskinerna fungerar och vilka övningar som är viktiga för olika individer, och vi är det enda gymmet i Sverige med pilatesmaskiner för egenträning.

Det kommer att finnas två härliga pilatesstudios: En med nästan enbart sk. reformers och en där vi har så gott som alla pilatesredskap som finns. Det kommer att köras gruppträningsklasser i båda och den ena studion kommer övrig tid att stå öppen för självträning. Dessutom kommer pilatesstudion på Söderbro att finnas kvar och ingå i träningskorten, och där finns möjlighet att träna dygnet runt!

Café & lounge

I loungen kan du vila dig efter ett träningspass med en god kopp kaffe eller en välförtjänt fika/lunch. Här hittar du hemmagjorda proteinbars, nyttiga kakor, goda sallader och smoothies tillsammans med mycket annat gott.

Ingen vanlig rehab

På Strandhälsan jobbar 9 fysioterapeuter på heltid, och vi tar emot patienter från Falkenbergs ALLA vårdcentraler. Vi har specialistutbildningar inom en rad områden och hos oss kan du få hjälp med bland annat:

Ultraljud
Fysioterapi
Lättakut för idrottsskador
Osteopat
Kiropraktik
Kostrådgivning
Massage
PT
Stötvågsbehandling
– Kvinnohälsa

Söderbro finns kvar, dygnet runt

Träna när du vill, dygnet runt på Söderbro. För er som inte har möjlighet att träna under våra generösa öppettider på Vesterhavsporten, kommer gymmet och pilatesstudion på Söderbro att finnas kvar och ingå i träningskorten. I pilatesstudion kan du självträna precis när du vill och här är öppet dygnet runt.

Priser from. 1/1 2020

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta och dubbla pilatessalar. Du kan ta del av c:a 80 gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de sensate träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa 100:-

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1200:-/år.