Öppningserbjudande

Publicerat av: Sandra Bengtsson

ÖPPNINGSERBJUDANDE

I januari slog vi upp portarna till Falkenbergs modernaste gym och spa! Detta firar vi med ett erbjudande till dig som vill bli medlem! Teckna Autogiro och du får de 2 första månaderna för halva priset. För Silverkortet blir priset 199 kr och för Guldkortet 249 kr under de 2 första månaderna. Välkommen in till receptionen så hjälper vi dig. Erbjudandet gäller tom 29 februari.

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta och dubbla pilatessalar. Du kan ta del av c:a 80 gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de sensate träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa 100:-

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1200:-/år.

2 reaktioner till “Öppningserbjudande”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tre =