Publicerat av: Sandra Bengtsson

ÖPPNINGSERBJUDANDE

Den 19 januari slår vi upp portarna till Falkenbergs modernaste gym och spa! Detta firar vi med ett erbjudande till dig som vill bli medlem! Teckna Autogiro och du får de 2 första månaderna för halva priset. För Silverkortet blir priset 199 kr och för Guldkortet 249 kr under de 2 första månaderna. Välkommen in till receptionen så hjälper vi dig. Du får givetvis ta del av erbjudandet redan innan öppning. Erbjudandet gäller tom 29 februari.

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta och dubbla pilatessalar. Du kan ta del av c:a 80 gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de sensate träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa 100:-

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1200:-/år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett − ett =