Träning för alla!

Vi har träning för alla!

För oss är det viktigt att ge våra kunder möjligheten att bygga upp sig långsiktigt. Genom att börja på rätt träningsnivå stärker du dig inifrån och får därmed bättre resultat med din träning.

Gymmet – öppet dygnet runt

Vårt funktionella gym hittar du en trappa ner i Söderbro center. Här är öppet dygnet runt så att du kan träna när det passar dig. Vi erbjuder en perfekt mix av såväl traditionell styrketräning som specifik och avancerad funktionell träning, där vi fokuserar på kvaliteten på träningens genomförande snarare än belastningen.

I gymmet finns en intilliggande Pilatesstudio med lugn musik och skön miljö. Det finns ett flertal maskiner där du kan självträna. För att använda utrustningen rekommenderar vi att du tar en 25 min personlig träning, där ni går igenom utrustningen och en del övningar.

Gruppträning

Hos oss tränar du för stans mest välutbildade instruktörer. Vi tränar ofta i relativt små grupper, detta för att vi bättre ska kunna hjälpa våra deltagare att nå sina träningsmål. Tänk på att du uppnår bäst resultat när du varierar din träning. Se mer info om vår gruppträning.

Prova på

Hos oss kan du alltid provträna ett tillfälle kostnadsfritt. Vi genomför även återkommande prova-på-veckor i januari och september. För att boka in dig för att prova-på, mejla till info@strandhalsan.se alt ring 0346-10082 så hjälper vi dig.