Fystester

Arbeta fokuserat mot ett mål

Fystester

Något av det mest motiverande inom träning är att mäta startläget, arbeta fokuserat mot ett mål och sedan följa upp hur långt man kommit. På StrandHälsan har vi lång erfarenhet av att göra just sådana tester. Som alltid är det också viktigt att ta reda på HUR du ska träna för att på bästa sätt nå dina mål och då måste du veta hur din kropp ser ut och fungerar på insidan. Boka fystester direkt online 

Body Balance Check 900: -/tf

För dig som vill ha en kroppslig ”besiktning”. Vi ser över din rörlighet, balans och bålstyrka och ger dig specifika råd utifrån dina svagheter. För dig som vill justera ditt befintliga program för individuell anpassning eller för dig som vill lära känna dina brister för att bygga kroppen från grunden. En check alla människor har nytta av, i nuet och för att hålla sig frisk och skadefri på längre sikt.

Kroppsmätning 200: -/tf

För dig som vill veta vad dina kilon består av. Ett optimalt sätt att mäta sin viktkorrigering eller se om träningen ger dig rätt fördelning av muskler, vatten och fett etc. Mätningen är en densitetsmätning med Tanita-våg.

Power Screen 695: -/tf

Hur vet du att du får ut vad du önskar av din träning? Med hjälp av MuscleLab väljer vi ut ett testpaket för explosivitet och snabbhet i de rörelser du befinner dig i när du utövar din idrott/sport/träning. Explosivitets-tester kan genomföras på StrandHälsans träningscenter, medan snabbhetstester utförs i din träningsmiljö eller i bokad idrottshall.