Träning för alla!

Vi har träning för alla!

För oss är det viktigt att ge våra kunder möjligheten att bygga upp sig långsiktigt. Genom att börja på rätt träningsnivå stärker du dig inifrån och får därmed bättre resultat med din träning.

Gymmet

Vårt toppmoderna, Eleiko-certifierade gym hittar du på Vesterhavsporten.  Vi erbjuder en perfekt mix av såväl traditionell styrketräning som specifik och avancerad funktionell träning, där vi fokuserar på kvaliteten på träningens genomförande snarare än belastningen. Vi har dessutom två fullutrustade Pilatesstudios i byggnaden med lugn musik och skön miljö. Det finns ett flertal maskiner där du kan självträna. har du aldrig använt liknande utrustning tidigare så rekommenderar vi att du tar en personlig träning, där ni går igenom utrustningen och en del övningar. Gymmet på Vesterhavsporten följer receptionens öppettider.

Vill du träna utanför ordinarie öppettider, eller mer centralt i Falkenberg, har vi även vårt nyckel-gym som är öppet dygnet runt.  Gymmet, som du hittar en trappa ner i Söderbro center, har även en fullutrustad pilatesstudio. Träning i vårt nyckelgym ingår i medlemskapet.

Gruppträning

Hos oss tränar du för stans mest välutbildade instruktörer. Vi tränar ofta i relativt små grupper, detta för att vi bättre ska kunna hjälpa våra deltagare med individanpassad träning vid behov. Tänk på att du uppnår bäst resultat när du varierar din träning. Se mer info om vår gruppträning.

Prova på

Hos oss kan du alltid provträna ett tillfälle. Vi genomför även återkommande prova-på-veckor vecka 3 och vecka 35. För att boka in dig för att prova-på, mejla till info@strandhalsan.se alt ring 0346-10082 så hjälper vi dig.