Fysioterapi

Drabbats av akut skada/smärta?

Långvarig smärta som inte blir bättre?

Sjukgymnastik/Fysioterapi är till för dig som drabbats av en akut skada/smärta, är sjukskriven, har långvarig smärta som inte blir bättre eller en ledsjukdom som blivit tillfälligt värre.

Här träffar du leg. fysioterapeuter med olika specialistområden som bedömer din skada och lägger upp en behandlingsplan utifrån dina mål. Självklart kan du söka hjälp av oss med eller utan remiss. Kommer du hit med remiss ser vi till att ha en nära kommunikation med din läkare.

Vad är fysioterapi?

2014 bytte sjukgymnastik namn till fysioterapi i hela Sverige. För dig som är patient är det ingen skillnad.

Vi arbetar bl a med:

  • Riktad rehab-träning
  • Mobilisering och justering av stela leder
  • Klinisk pilates
  • Akupunktur och dry needling
  • Elektrisk apparatur som TENS, ultraljud mm
  • Råd och strategier

Motions- och idrottsskademottagning

Har du skadat dig när du tränat? Nu har vi motions- och idrottsskademottagning för bedömning och rådgivning. Våra idrottsskadespecialister Jenny Harryson och Mikael Bengtsson finns behjälpliga i gymmet under utsatta tider ett par gånger i veckan from den 10/9. Boka här.

Priser
Sjukgymnastik via vårdcentral 100 :-
Sjukgymnastik 400 :-
Bedömning idrotts- & träningsskador 400:-

Boka/omboka/avboka

Du bokar behandlingen direkt online. Klicka här, sök efter lediga tider och välj önskad sjukgymnast. Fyll i dina kontaktuppgifter och bekräfta bokningen. Bokningsbekräftelse och information skickas till din e-mail. Du kan också boka tid via receptionen. Ring 0346-100 82.

Avbokning/ombokning sker via ditt konto. Logga in med ditt lösenord och byt/avboka tid. Om du aldrig har fått ett lösenord så gå in här, skriv in din mejladress och tryck på ”glömt lösenord”. Ditt lösenord mejlas då till din valda mejladress. Avbokning ska ske senast åtta timmar innan bokad tid.