Spa & pool

Unna dig en stunds lugn och ro

Välkommen till vårt spa

I vårt spa finner du en lugn oas i vacker miljö. Här finns en aktivitetspool, en varm och härlig jacuzzi och en ångbastu med aromaterapi. Vår aktivitetspool är 125-135 cm djup och håller 32 grader. Inne i spa’t håller vi vatten-rehab och ett flertal roliga vattenträningsklasser. Du väljer mellan klasserna Aqua yoga, Aqua Pilates, Aqua Classic och Aqua Cross beroende på vilken intensitet du önskar.

Öppettider och tillgänglighet

Vårt spa är öppet från det att receptionen öppnar fram till en halvtimme innan det att receptionen stänger. Man har tillgång till jacuzzi och ångbastu under vatten- och rehabklasser under förutsättning att det visas hänsyn till pågående klass. Detta gäller med undantag för Aqua-yoga (måndagar 17.15-18.00) då endast klassdeltagare får vistas i spa’t. För tillgång till spa behöver du ha ett spa-tillägg till ditt träningskort. Läs mer detta här. Vatten-rehab hålls av våra fysioterapeuter och är skonsam och bra rehab för patienter som av olika anledningar har svårt att göra vanlig rehab. Våra fysioterapeuter avgör vilka patienter som har behov av vatten-rehab.

För att vistas i vårt spa behöver du ha fyllt 14 år och kunna simma minst 200 meter. Läs mer om säkerhetsrutiner och regler här.