Vi är Strandhälsan

Unikt för Strandhälsan är den flytande gräns mellan sjukvård och friskvård.

2008

Strandhälsan AB bildades sommaren 2008 av sjukgymnaster och beteendevetare för att kunna erbjuda falkenbergarna ett brett spektra av friskvårdande, sjukvårdande och hälsofrämjande insatser.

Unikt för Strandhälsan är tre saker. Den ena är den kompetens som våra tränare besitter då majoriteten av våra instruktörer är fysioterapeuter, personliga tränare, osteopater, massörer, danspedagoger mm med gedigen utbildning inom kropp och träning. Den andra är den flytande gräns vi har mellan sjukvård och friskvård, där vi kan erbjuda patienter möjligheten att fortsätta att träna i samma lokaler till rimliga priser. Den tredje är våra toppmoderna, fräscha lokaler i Vesterhavsporten med Eleicocertifierat gym, bassäng och spa. I vår bassäng erbjuder vi både vattenrehab för våra patienter samt skonsam vattenträning för våra träningskunder. Vårt träningsutbud består av över 120 pass per vecka som vänder sig till både nybörjare och elitidrottare.

Vår målsättning är att med glädje, kompetens och nytänkande förmedla rörelseglädje till alla vi arbetar med. Vår mission lyder: Mer hälsa åt folket!

Vi finns till för dig som vill ha lite mer.

Lite mer kompetens. Lite mer engagemang. Lite schysstare lokaler. Mycket mera glädje.
Hos oss är du i centrum och vi samlar kompetensen för att hjälpa dig till en friskare, starkare och gladare vardag.