Spa & pool

Unna dig en stunds lugn och ro

Välkommen till vårt spa

I vårt spa finner du en lugn oas i vacker miljö. Här finns en aktivitetspool, en varm och härlig jacuzzi och en ångbastu med aromaterapi. Vår aktivitetspool är 125-135 cm djup och håller 32 grader. I varmvattenbassängen håller vi ett flertal roliga vattenträningsklasser. Du väljer mellan klasserna Aqua Pilates, Aqua Classic, Aqua Cirkel och Aqua Cross beroende på vilken intensitet du önskar.

Öppettider och tillgänglighet

Vårt spa är öppet från det att receptionen öppnar fram till en halvtimme innan det att receptionen stänger. Man har fri tillgång till jacuzzi och ångbastu under vatten- och rehabklasser under förutsättning att det visas hänsyn till pågående klass. För tillgång till spa behöver du ha ett spa-tillägg till ditt träningskort (200 kr/mån) alt köpa ett enstaka inträde (150 kr/gång).

Vatten-rehab hålls av våra fysioterapeuter och är skonsam och bra rehab för patienter som av olika anledningar har svårt att göra vanlig rehab. Våra fysioterapeuter avgör vilka patienter som har behov av vatten-rehab.

För att vistas i vårt spa behöver du ha fyllt 14 år och kunna simma minst 200 meter. Läs mer om säkerhetsrutiner och regler här.