Personlig träning

PT från rehab upp till elitidrott

Personlig träning för ALLA

Det som skiljer Strandhälsans PT-verksamhet mot andra är att flera av våra fysioterapeuter är utbildade personliga tränare. Våra PT’s breda kompetens gör att vi kan ta emot hela spektrat av kunder, alltifrån PT efter rehab till PT för elitidrottare.

Träningsprogrammering

Vår personliga tränare Anthony Josefsson hjälper dig med individuella träningsupplägg för att ta din träning till en helt ny nivå. Passen läggs upp i en app med videos över övningarna och där du kan chatta med din PT vid behov. Detta är för dig som har tidigare gymerfarenhet och som önskar hjälp med att strukturera upp veckans träningspass för att nå dina mål. Du utför passen på egen hand och väljer om du vill ha 3 eller 4 pass/vecka. Det ingår vid varje programmeringsuppstart en InBody kroppsmätning (värde: 300 kr). Kontakta anthony@strandhalsan.se för mer information.

Våra Personliga tränare

Anthony Josefsson

Kandidatexamen i Biomedicin, inr. fysisk träning, Eleiko Strength Coach steg 1-3

Anthony har under många år coachat och utbildat i funktionell träning och olympiska lyft (ryck & stöt) och har en bred och gedigen kunskap inom träning och hälsa. Han har genom åren jobbat med individer på olika nivåer, ung som äldre, idrottslag och individuella idrottare samt den vardagliga motionären. Genom att inte bara träna dig utan även utbilda dig så att du förstår vad, varför och hur du ska träna för att utvecklas så guidar och motiverar Anthony dig till att nå dina mål. Anthony kan hjälpa dig med allt från teknikträning i olika övningar, exempelvis de olympiska lyften, till att skapa ett individanpassat träningsprogram utifrån de mål du vill uppnå. Kontakt: anthony@strandhalsan.se

Annica Holmgren

Kandidatexamen i Biomedicin, inr. fysisk träning, Eleiko Strength Coach steg 1

Med en gedigen utbildning inom fysisk träning kombinerat med egna erfarenheter inom bla styrketräning, löpning, triathlon och gravidträning så hjälper Annica dig att nå just dina mål och ser till att resan dit blir både effektiv och rolig. Annica har under många år jobbat med att hjälpa andra att lyckas med sin träning. Erfarenheten gör att hon kan jobba brett och kan därför hjälpa dig bla med att förbereda dig för en tävling, att gå ner i vikt, bli starkare efter en operation, stärka upp balansen eller träna upp dig efter en graviditet. Annica har stor erfarenhet av att coacha individer i alla åldrar. För henne är det viktigt att du får uppleva sann träningsglädje och hon utmanar dig gärna längs vägen. Kontakt: annica@strandhalsan.se

Louise Einarsson

Personlig tränare inom pilates.

Louise introducerar dig som inte testat pilates tidigare för denna träningsform där du kan återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet. Har du tränat en del pilates men vill utvecklas så hjälper hon dig med nya utmaningar, med så väl övningar som med tekniken. Kontakt: louise@strandhalsan.se

Carola Reisne Åkerlind

Personlig tränare inom pilates

Carola har mångårig och gedigen erfarenhet av att undervisa både grupper och enskilda i olika träningsformer och nivåer.  
Sedan flera år undervisar Carola Pilatesklasser på Strandhälsan och nu även som PT. Att förmedla träningsglädje på rätt nivå för varje individ är en av Carolas starka drivkrafter. 

 

personlig träning  Pris
Personlig träning – DUO (2 pers) 495 kr/person
Personlig träning – Small group (minst 3 p) 349 kr/person
Personlig träning 800 kr/tillfälle
Personlig träning 10-pack 8 000 kr
Träningsprogrammering 8 veckor fr 1200 kr

Boka Personlig träning

Boka Personlig träning här. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Senare avbokning än 24 timmar debiteras med halva beloppet.

Du kan också boka tid via receptionen. Ring 0346-100 82.