Hälsoprogram

enkla lösningar som passar din vardag

Hälsoprogram

På Strandhälsan finns gedigen kompetens inom hälsa, kost och träning. Vi har därför sedan många år skapat specifika Hälsoprogram för den som vill ta tag i sin hälsa. Det kan vara allt ifrån att man vill gå ner i vikt till att man vill bli starkare eller bara helt enkelt få mer ork i vardagen. Vi har tre olika Hälsoprogram, 100 DAYS Challenge, 100 DAYS KOST och KOM-I-FORM. 100 DAYS Challenge är för den mer träningsvane som har ett specifikt hälsomål. 100 DAYS KOST är för dig som vill fokusera på viktnedgång genom kosten. KOM-I-FORM vänder sig till den som inte är så träningsvan.

100 DAYS Challenge

NU LIGGER höstens GRUPP UPPE FÖR ANMÄLAN!

Med ett 100 dagars komplett tränings- och kostschema hjälper vi dig att nå ditt livs form!  Upplägget är personligt och helt efter dina mål. Det är för dig som vill bli starkare, göra en ordentlig viktresa eller som vill nå specifika prestations-mål! Vi hjälper dig att nå ditt mål så effektivt som möjligt, men med stor vikt på att resan samtidigt blir HÄLSOSAM! Hittills har deltagarna uppnått fantastiska resultat och deltagarna har tappat hela 10 cm i midjan i snitt! .

Programmet startar med en kroppsmätning och ett långt samtal med vår personlige tränare Anthony Josefsson (med 3-årig kandidatexamen inom fysisk träning) och vår kostrådgivare Angelica Jönsson (med 3-årig kandidatexamen inom näringslära & hälsa). Här går ni igenom dina mål samt eventuella begränsningar eller skador.

100% KOSTUPPLÄGG

Du får ett kostschema som är uppdelat i 4 olika delar där du får ett nytt upplägg med nya recept var 25:e dag. Recepten är energiberäknade och innehåller tydliga instruktioner så att du lätt kan laga måltiderna på egen hand. Kostschemat är mycket varierat och innehåller både fisk, kött, kyckling och vegetariska recept, men självklart kan vi anpassa utefter dina önskemål och preferenser (OBS! vi kan dessvärre inte tillhandahålla veganskt kostupplägg).

100% TRÄNINGSUPPLÄGG

Träningsschemat är uppdelat i 4 olika tränings-block, med 4-5 träningsdagar/vecka. Varje pass innehåller instruktionsvideos och du rapporterar dina träningsresultat direkt i en app. I appen kan du även kan kommunicera med vår PT. Träningsupplägget är självklart individanpassat och under programmets gång ingår 4 PT-tillfällen med Anthony.

Eventuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande och vi har avstämning veckovis där du ansvarar för att rapportera till din PT/kostrådgivare hur föregående vecka har varit. Detta är för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Vi gör kroppsmätningar med jämna mellanrum och programmet avslutas självklart med en kroppsmätning.

Träningskort SILVER inklusive SPA ingår.

höstens START:

Vecka 36 (måndag 2/9). Första mätning & konsultation sker veckorna innan

Antal platser: 6

Kostnad medlemmar: 11 490 kr (träningskort ingår ej men tillgång till vårt SPA ingår)

Kostnad icke medlemmar: 12 990 kr (träningskort & tillgång till vårt SPA ingår)

Kostnaden går att delbetala på 4 månader.

Gör din ANMÄLAN här!

Vid frågor är du välkommen att kontakta angelica@strandhalsan.se

100 DAYS KOST

på efterfrågan erbjuds nu även 100 days kost – 100% hjälp med kosten

Med ett 100 dagars komplett kostschema hjälper vi dig att nå ditt livs form! Upplägget är personligt och helt och hållet upplagt efter dina mål. Detta är framförallt för dig som vill göra en ordentlig viktresa och för dig som känner att du redan har koll på träningsbiten! Vi hjälper dig att nå ditt mål så effektivt som möjligt, men med stor vikt på att resan samtidigt blir HÄLSOSAM! Hejdå jojo-bantning! Detta upplägg hjälper dig att hitta hållbara rutiner som du vill och kan hålla även efter 100 dagar.

Programmet startar med en kroppsmätning och ett långt samtal med vår kostrådgivare Angelica Jönsson (med 3-årig kandidatexamen inom näringslära & hälsa). Här går ni igenom dina mål samt eventuella allergier/preferenser.

100% KOSTUPPLÄGG

Du får ett kostschema som är uppdelat i 4 olika delar där du får ett nytt upplägg med nya recept var 25:e dag. Recepten är energiberäknade och innehåller tydliga instruktioner så att du lätt kan laga måltiderna på egen hand. Kostschemat är mycket varierat och innehåller både fisk, kött, kyckling och vegetariska recept, men självklart kan vi anpassa utefter dina önskemål och preferenser (OBS! vi kan dessvärre inte tillhandahålla veganskt kostupplägg).

Eventuell anpassning av kostschemat sker löpande och vi har avstämning veckovis där du ansvarar för att rapportera till din kostrådgivare hur föregående vecka har varit. Detta är för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Vi gör flera kroppsmätningar under programmets gång och ses även halvvägs igenom programmet för avstämning och fortsatt plan.

höstens START:

Vecka 38 (måndag 16/9) Första mätning & konsultation sker veckorna innan

Antal platser: 6 st

Kostnad: 6 490 kr

Kostnaden går att delbetala på 4 månader.

Gör din ANMÄLAN här!

Vid frågor är du välkommen att kontakta angelica@strandhalsan.se

KOM-I-FORM

NU LIGGER ANMÄLAN UPPE FÖR höstens PROGRAM!

1..2..3.. KOM IGÅNG!

1. Du vill gå ner i vikt & förbättra hälsan.

Du vill men vet inte hur eller hittar inte motivationen.

2. Du behöver hjälp att hitta nycklarna.

Dom har vi! Hos oss finns kompetensen inom kost och träning. Vi har dokumenterat stora resultat med tidigare hälsoprojekt. 10 personer har tillsammans under en period gått ner 120 kg!

3. Vårt HÄLSOPROGRAM är något för dig!

12 veckors intensivprogram med personlig vägledning. Vår PT Anthony Josefsson tillsammans med vår kostrådgivare Angelica Jönsson lotsar dig igenom förändringen. Anthony har en kandidatexamen i fysisk träning och han är något av en expert på att anpassa träning efter specifika skavanker och begränsningar. Angelica har en kandidatexamen inom kost & hälsa och har genom sin långa erfarenhet av kost och träning en stor kunskapsbank för att kunna hjälpa efter individuella förutsättningar.

Följande ingår:

– 3 st tillfällen med PT eller kostrådgivare

– 12 st teoripass à 1 h

– 12 st gemensamma träningstillfällen à 1 h

– GULD-kort med fri tillgång till alla våra pass

– SPA-tillägg med fri tillgång till vårt spa och all vattenträning

START: 26 september (v39)

Investering: 6 295 kr. Möjlighet till 3 mån avbetalning finns.

Du som redan är medlem betalar 4 795* kr

*Är du SILVER-medlem så uppgraderas ditt kort till GULD under perioden, vilket ingår i priset.

TIDER:  Torsdagar 18.15-20.15

Anmäler dig gör du här

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Angelica Jönsson på angelica@strandhalsan.se