Hälso- och fystester

Arbeta fokuserat mot ett mål

Hälsotester från Werlabs

Tillsammans med vår partner Werlabs, kan vi erbjuda en stor mängd hälsotester genom blodanalys. Hälsotesterna varierar i omfattning och du kan testa alltifrån 1 hälsomarkör till 43 hälsomarkörer. Du får ditt resultat till din mobil där läkare uttalar sig om, och förklarar de resultat som avviker från ”det normala”. Du bokar valfritt test på Werlabs hemsida, Werlabs.se, och bokar därefter in tid för själva provtagningen hos oss i vårt bokningssystem. Tiden för provtagningen är ca 15 min.

Du betalar ingenting hos oss, utan betalning sker till Werlabs i samband med att du väljer vilket testpaket du är intresserad av. Däremot har du möjlighet att få hjälp med att utveckla din hälsa hos oss, efter att du fått dina provsvar. Prata med vår sjuksköterska/kost- och hälsorådgivare Sara vid provtagningen, så berättar hon mer.

OBS! notera att flera av testerna kräver 10 h fasta innan provtagning.

Fystester

Något av det mest motiverande inom träning är att mäta startläget, arbeta fokuserat mot ett mål och sedan följa upp hur långt man kommit. På Strandhälsan har vi lång erfarenhet av att göra just sådana tester. Som alltid är det också viktigt att ta reda på HUR du ska träna för att på bästa sätt nå dina mål och då måste du veta hur din kropp ser ut och fungerar på insidan. Boka fystester direkt online 

Kroppsmätning med InBody 300:-

Nu har vi en helt ny InBody-våg! Vågen mäter bl a din muskelmassa, fettprocent, visceral fettprocent och vätskebalans. Den scannar även muskel- och fettbalansen mellan höger och vänster sida på kroppen. Allt detta med 98,6% tillförlitlighet. Är du nyfiken på din egen kroppssammansättning? Boka då in en mätning!

Body Balance Check 900:-

För dig som vill ha en kroppslig ”besiktning”. Vi ser över din rörlighet, balans och bålstyrka och ger dig specifika råd utifrån dina svagheter. För dig som vill justera ditt befintliga program för individuell anpassning eller för dig som vill lära känna dina brister för att bygga kroppen från grunden. En check alla människor har nytta av, i nuet och för att hålla sig frisk och skadefri på längre sikt.

Power Screen 695: -/tf

Hur vet du att du får ut vad du önskar av din träning? Med hjälp av MuscleLab väljer vi ut ett testpaket för explosivitet och snabbhet i de rörelser du befinner dig i när du utövar din idrott/sport/träning. Explosivitets-tester kan genomföras på StrandHälsans träningscenter, medan snabbhetstester utförs i din träningsmiljö eller i bokad idrottshall.