Mamma- & Gravidträning

För dig som vill bli en stark mamma

Gravidträning i vatten

Många gravida upplever besvär av foglossning eller att det är svårt att träna när man blir tyngre och magen börjar bli i vägen. Att träna i vatten är väldigt skonsamt. Vattnet avlastar kroppstyngden, man blir lätt och smidig samtidigt som man får bra muskulär träning genom vattnets motstånd. Lugnet i spat och det 32-gradiga vattnet gör att både kroppen och sinnet slappnar av och får tillfälle att samla kraft inför förlossningen.

Vår kurs hålls av Fysioterapeut Emma Johansson som har mycket, och även egen, erfarenhet av träning i samband med graviditet. Kursen är på 8 veckor och varje tillfälle är 50 minuter.

Pris: 1 595 kr för 8 tillfällen.

Onsdagar 18.30-19.20

Kommande starter:

Nästa grupp startar vecka 35 (28 augusti). Anmäl dig till kursen redan idag!

Gruppen efter det startar vecka 43 (23 oktober). Anmäl dig till kursen redan idag!

 

 

Bli en stark mamma med mer energi.

Detta är ett perfekt träningsupplägg för dig som nyligen fått barn och som vill bygga upp kroppen ifrån grunden. För att nå mer effektiva resultat så tränar vi 2 ggr/vecka och varvar styrketräning med pilates.

Pilates: tisdagar 11.00-11.50

Styrka: torsdagar: 11.00-11.50

Vi på Strandhälsan har specialkompetens inom Kvinnohälsa med bla träning efter förlossning och du tränar för några av våra bästa inom området; Fysioterapeut och Pilatesinstruktör Jenny Harryson, samt vår PT Annica Holmgren (med en kandidatexamen i fysisk träning). Detta ingår ej i Strandhälsans medlemskap men det går bra att frysa medlemskapet under tiden kursen varar.

Pris: 2 195 kr för 16 tillfällen.

Kommande starter:

  • Nästa grupp startar vecka 35 (27 augusti). Anmäl dig till kursen redan idag!

Gruppen efter det startar vecka 43 (22 oktober). Anmäl dig till kursen redan idag!