med riktig GULDKANT

Publicerat av: Sandra Bengtsson

Som medlem hos oss tränar du med GULDKANT!

Är du sugen på att hitta tillbaka till nya vanor? Hos oss kan du göra det med guldkant! Du som blir medlem hos oss under januari får 6 månader gratis SPA i ditt medlemskap (värde 900:-)*.

Du väljer ditt medlemskap utefter vad du efterfrågar för typ av träning:

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med riggyta och dubbla pilatesstudios. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna. Våra toppmoderna lokaler på Vesterhavet har generösa öppettider, men du har dessutom tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med stor träningsyta och dubbla pilatesstudios. Du kan ta del av c:a 110(!) gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna gymmet med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa

I 6 månader har du fritt tillträde till vårt spa med varmvattenbassäng, jacuzzi och ångbastu. All vattenträning ingår självklart i spa-tillträdet!

 

Välkommen in till receptionen så hjälper vi dig att sätta guldkant på din vardag!

*Erbjudandet gäller för nya medlemmar som tecknar årskort alt 12 mån autogiro, tom 31 januari 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *