100 DAYS KOST

Publicerat av: Sandra Bengtsson

100% HJÄLP MED KOSTEN!

PÅ EFTERFRÅGAN ERBJUDS NU ÄVEN 100 DAYS KOST – ALLA RECEPT ÄR BERÄKNADE EFTER DINA VIKTMÅL

Med ett 100 dagars komplett kostschema hjälper vi dig att nå ditt livs form! Upplägget är personligt och helt och hållet upplagt efter dina mål. Detta är framförallt för dig som vill göra en ordentlig viktresa och för dig som känner att du redan har koll på träningsbiten! Vi hjälper dig att nå ditt mål så effektivt som möjligt, men med stor vikt på att resan samtidigt blir HÄLSOSAM! Hejdå jojo-bantning! Detta upplägg hjälper dig att hitta hållbara rutiner som du vill och kan hålla även efter 100 dagar.

Programmet startar med en kroppsmätning och ett långt samtal med vår kostrådgivare Angelica Jönsson (med 3-årig kandidatexamen inom näringslära & hälsa). Här går ni igenom dina mål samt eventuella allergier/preferenser.

100% KOSTUPPLÄGG

Du får ett kostschema som är uppdelat i 4 olika delar där du får ett nytt upplägg med nya recept var 25:e dag. Recepten är energiberäknade och innehåller tydliga instruktioner så att du lätt kan laga måltiderna på egen hand. Kostschemat är mycket varierat och innehåller både fisk, kött, kyckling och vegetariska recept, men självklart kan vi anpassa utefter dina önskemål och preferenser (OBS! vi kan dessvärre inte tillhandahålla veganskt kostupplägg).

Eventuell anpassning av kostschemat sker löpande och vi har avstämning veckovis där du ansvarar för att rapportera till din kostrådgivare hur föregående vecka har varit. Detta är för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Vi gör flera kroppsmätningar under programmets gång och ses även halvvägs igenom programmet för avstämning och fortsatt plan.

Start: vecka 10
Antal platser: 6
Pris: 6490 kr

Kostnaden går att delbetala på 4 månader. Första mätning och konsultation sker veckan innan kursstart.

Anmäl dig här!

Har du frågor om programmet, gällande recept eller annat? Hör då av dig till Angelica på angelica@strandhalsan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *