Corona-uppdatering

Publicerat av: Sandra Bengtsson

Vi på Strandhälsan har tagit fram en strategi med anledning av risken för spridning av Coronaviruset. Vi tar detta på största allvar och följer myndigheternas rekommendationer.

VAD GÖR VI?
Vi har utöver våra ordinarie städrutiner schemalagt regelbunden avtorkning av ytor som vi alla berör. Allt från maskiner till handtag etc. Vi ställer ut handsprit i områden där det kan behövas för att underlätta för alla att hålla rent. Vi uppmanar alla att sprita av utrustning både före och efter användande.

Alla anställda som får förkylningssymptom uppmanas att stanna hemma. Anställda som har vistats i högriskområden där smittan förekommer (enl. UD) stannar av säkerhetsskäl hemma i 14 dagar.

Vi kommer fortsatt att hålla våra gym öppna till dess att myndigheterna ev rekommenderar något annat. För dig som inte vill vistas i offentlig miljö så kommer vi att lägga ut träningspass på våra sociala medier som du kan genomföra hemma.

Vi kommer framöver att tillåta sena avbokningar i vårt system för att undvika att kunder och patienter kommer hit med symtom. Vi ber er avboka även vid lättare förkylningssymtom.

VAD KAN DU GÖRA?
God hygien är ännu viktigare än tidigare.
Man ska aldrig träna när man känner sig sjuk, och nu som sagt inte heller vid lättare förkylning. Vänligen respektera detta!
Om du har ytterligare frågor, ringer du till oss här i receptionen.

Vi kommer från och med nu regelbundet att uppdatera den information vi publicerat gällande situationen under fliken Coronatider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *