HÖSTERBJUDANDE

Publicerat av: Sandra Bengtsson

HÖSTERBJUDANDE

Teckna Autogiro och du får de 2 första månaderna för halva priset samt 2 månaders gratis SPA. För Silverkortet blir priset 199 kr och för Guldkortet 249 kr under de 2 första månaderna. Välkommen in till receptionen så hjälper vi dig. Erbjudandet gäller för nya medlemmar tom 30 september.

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med riggyta och dubbla pilatesstudios. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna. Våra toppmoderna lokaler på Vesterhavet har generösa öppettider, men du har dessutom tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med stor träningsyta och dubbla pilatesstudios. Du kan ta del av c:a 110(!) gruppträningspass med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa 100:-

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1200:-/år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *