HÖSTKAMPANJ

Publicerat av: Sandra Bengtsson

HÖSTERBJUDANDE

Teckna Årskort och du får möjlighet att FRYSA ditt kort en VALFRI MÅNAD* under året.

Erbjudandet gäller alla som köper årskort eller tecknar 12 mån Autogiro innan 31 oktober 2022. Även befintliga medlemmar kan ta del av kampanjen genom att teckna om sitt avtal.

*Frysningen får ske vid ett tillfälle under året och vara i max 1 månad.

Silverkort 399:-/mån

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med riggyta och dubbla pilatesstudios. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna. Våra toppmoderna lokaler på Vesterhavet har generösa öppettider, men du har dessutom tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-/mån

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med stor träningsyta och dubbla pilatesstudios. Du kan ta del av c:a 110(!) gruppträningspass/vecka med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa för endast 150:-/mån

Lägg till 150:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1800:-/år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *