PILATESKURS

Publicerat av: Sandra Bengtsson

Utveckla din Pilatesträning i en riktigt liten grupp!

Pilatesträning i liten grupp om max 6 personer där det finns mycket tid till personlig feed-back och progression. Kurserna vi erbjuder kallar vi Pilates BAS och Pilates BOOST. Pilates BAS  riktar sig till den som är nybörjare eller har begränsad erfarenhet av Pilates. Pilates BOOST riktar sig till den erfarne pilatesutövaren. Kursen pågår i 6 veckor och nästa start är vecka 40.

Pilates BAS-kurs

Vi använder oss av Pilates Reformer-maskiner och av matta, och lär oss grundläggande teknik och riktigt bra övningar för att blir stark inifrån. Fokus ligger på att utföra varje rörelse med god kvalité, och hela kroppen och sinnet engageras. Vi tränar styrka, balans och rörlighet, allt från grundläggande till mer fysiskt krävande övningar. Tränare för kurserna är våra Pilates-PT Louise Einarsson & Carola Reisne Åkerlind.

Kurstid/pris:

Måndagar 19.00 – 20.00 med Louise

Ett perfekt tillfälle att på ett grundligt och mycket pedagogiskt sätt lära sig Pilates för endast 1 995 kr. Anmälan görs här.

Pilates BOOST-kurs

Denna kurs är för sig som längtar efter våra Pilates Cirkelpass eller som vill utmana din träning med alla våra övriga, mycket effektiva träningsmaskiner som vi har i våra Pilatesstudios, dvs, Trapeze table, Barrel, Combi-chair mm. Här får ni testa många nya, roliga och utmanande övningar!

Kurstid:

Torsdagar 19.15 – 20.15 med Carola

Ett perfekt tillfälle att ta din Pilates till en helt ny nivå för endast 1 995 kr. Anmälan görs här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *