100 DAYS challenge 2024

Publicerat av: Sandra Bengtsson

– När du har bestämt dig!

nu ligger vårens grupper uppe för anmälan!

Med ett 100 dagars komplett tränings- och kostschema hjälper vi dig att nå ditt livs form!  Upplägget är personligt och helt efter dina mål. Det är för dig som vill bli starkare, göra en ordentlig viktresa eller som vill nå specifika prestations-mål! Vi hjälper dig att nå ditt mål så effektivt som möjligt, men med stor vikt på att resan samtidigt blir HÄLSOSAM! Hittills har deltagarna uppnått fantastiska resultat och de senaste 20 deltagarna har tappat total 219 cm bara i midjan, mer än 10 cm var i snitt alltså!

Programmet startar med en kroppsmätning och ett långt samtal med vår personlige tränare Anthony Josefsson (med 3-årig kandidatexamen inom fysisk träning) och vår kostrådgivare Angelica Jönsson (med 3-årig kandidatexamen inom näringslära & hälsa). Här går ni igenom dina mål samt eventuella begränsningar eller skador.

100% Kostupplägg

Du får ett kostschema som är uppdelat i 4 olika delar där du får ett nytt upplägg med nya recept var 25:e dag. Recepten är energiberäknade och innehåller tydliga instruktioner så att du lätt kan laga måltiderna på egen hand. Kostschemat är mycket varierat och innehåller både fisk, kött, kyckling och vegetariska recept, men självklart kan vi anpassa utefter dina önskemål och preferenser (OBS! vi kan dessvärre inte tillhandahålla veganskt kostupplägg).

100% träningsupplägg

Träningsschemat är uppdelat i 4 olika tränings-block, med 4-5 träningsdagar/vecka. Varje pass innehåller instruktionsvideos och du rapporterar dina träningsresultat direkt i en app. I appen kan du även kan kommunicera med vår PT. Träningsupplägget är självklart individanpassat och under programmets gång ingår 4 PT-tillfällen med Anthony.

Eventuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande och vi har avstämning veckovis där du ansvarar för att rapportera till din PT/kostrådgivare hur föregående vecka har varit. Detta är för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Vi gör kroppsmätningar med jämna mellanrum och programmet avslutas självklart med en kroppsmätning.

Träningskort SILVER inklusive SPA ingår.

vårens starter:

Start vecka 36 (måndag 2/9). Första mätning & konsultation sker veckorna innan

Antal platser: 6

Kostnad medlemmar: 11 490 kr (träningskort ingår ej men tillgång till vårt SPA ingår)

Kostnad icke medlemmar: 12 990 kr (träningskort & tillgång till vårt SPA ingår)

Kostnaden går att delbetala på 4 månader.

Gör din ANMÄLAN här!

Vid frågor är du välkommen att kontakta angelica@strandhalsan.se

OBS! Programmet kräver att du har viss träningsvana sedan tidigare. Saknar du träningsvana men ändå vill ha en hälsoboost – håll utkik efter vårens Hälsoprogram som startar vecka 39.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *