Invigning & Öppet hus!

Publicerat av: Sandra Bengtsson

Den 19 januari slår vi upp portarna på Vesterhavsporten och då har man möjlighet att komma och provträna, kika runt i lokalerna eller bara ta sig en god fika i vår nya, fina lounge. I samband med invigningen startar vi vårt samarbete med organisationen Aldrig Ensam, som verkar för att sprida kunskap om psykisk ohälsa. Att provträna kostar 50 kr och pengarna går oavkortat till Aldrig Ensam. Det är drop-in på alla gruppträningspass och anmälan sker i receptionen. Tänk på att vara i tid om det är något specifikt pass du vill gå på. Först till kvart gäller. Vi håller öppet mellan 9-17 och schemat för gruppträningspassen hittar du här

Provträningsveckor

Har du inte möjlighet att komma den 19:e så har vi provträning under hela vecka 4 och 5. Då har vi reserverade platser på passen för de som vill komma och prova på. Tänk på att det är först till kvarn som gäller även på dessa passen. Schemat hittar du här och för provträning betalar man 50 kr som går oavkortat till Aldrig Ensam.

Redan medlem?

Då är du välkommen på invigning redan lördagen 18 januari. Vi firar hela dagen lång med en massa roliga träningspass och annat kul! Passen bokas som vanligt i gymsystem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *