Jobba hos oss

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Arbeta hos oss och var med och bidra till ett friskare Falkenberg!

Just nu söker vi aktivt efter en sköterska för provtagning

ett jobb för dig som är undersköterska alt sjuksköterska och som vi jobba lite extra. Omfattning ca 25%

Strandhälsan är en av Falkenbergs största hälsoanläggningar. Vi har både rehab och friskvård, med en flytande gräns både vad gäller patienter och personal. Detta ger oss möjligheten att slussa många patienter till fortsatt träning samt att hålla en unik kompetens bland våra instruktörer och personliga tränare.

Sedan januari 2020 håller vi till i toppmoderna och riktigt fräscha lokaler i Vesterhavsporten, där vi har ett stort gym, rehab, konferensrum och ett underbart spa med varmvattenbassäng, jacuzzi, ångbastu och vanlig bastu. Kika gärna in på vårt Instagramkonto för att se hur vi har det.

Inom friskvårdsområdet erbjuder vi också provtagning för bl.a. Werlabs och till det söker vi nu en sköterska som kan sköta och utveckla den verksamheten.  Uppgifterna är, förutom provtagning, också att administrera allt runt bokningar, lägga upp bokningsschema, beställa material mm. Eftersom det rör sig om fasteprover, bör arbetstiderna ligga mellan 7-11 måndag-onsdag. Tjänsten är provisionsbaserad och du väljer själv hur många tider du lägger upp, men vi ser gärna att det är minst 2 dagar/vecka.

Vi tror att du har ett stort hälsointresse och, liksom vi, tror på att stärka och jobba med det friska. En av våra löneförmåner är fritt träningskort med spa, där du även har möjlighet att delta i några av våra 110 pass/vecka. En positiv syn på träning och friskvård förutsätts och vi ser gärna att du tränar själv.

Tjänsten kräver inte legitimation, däremot lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ett gott bemötande. Ålder spelar ingen roll, utan du får gärna vara pensionär eller jobba deltid med annat.

Är detta något som intresserar dig? Skicka då gärna din ansökan till lotta@strandhalsan.se så snart som möjligt.

Vi söker löpande personal

Vi söker löpande både fysioterapeuter och personal till vår reception, så skicka gärna in en intresseansökan till info@strandhalsan.se så kontaktar vi dig. Vi söker även gruppträningsinstruktörer löpande, så vill du bli vara en del av ett härligt och kompetent instruktörsteam så kontakta angelica@strandhalsan.se.