Jobba hos oss

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Arbeta hos oss och var med och bidra till ett friskare Falkenberg!

Just nu söker vi aktivt efter en receptionist samt en sköterska för provtagning

Receptionist

Strandhälsan växer hela tiden och nu behöver vi bli fler som tar emot och hjälper våra kunder. Arbetsuppgifter är att ta emot patienter och kunder, svara i telefon, hjälpa till med bokningar, kassahantering och mycket annat. Eftersom vi är helt digitaliserade och under 2025 kommer att gå över till Region Hallands nya journalsystem, är det viktigt att du har god datavana och har lätt för att lära dig nya system. Vi jobbar mycket i Office 365-paketet, så god vana av det är ett krav. Då vi har en väldigt bred verksamhet, är det också viktigt att du är strukturerad och har lätt för att lära dig, hålla reda på saker och kunna ta en sak i sänder. Du behöver också ha ett bra bemötande och gilla att hjälpa människor.

Förutom arbetet i receptionen, behöver vi också någon som ansvarar för poolskötseln så om man är intresserad av att lära sig båda delarna ser vi det som en väldigt stor fördel.

Vi tror och hoppas att du har ett stort hälsointresse och, liksom vi, tror på att stärka och jobba med det friska. En av våra löneförmåner är fritt träningskort med spa, där du även har möjlighet att delta i några av våra 110 pass/vecka. En positiv syn på träning och friskvård förutsätts och vi ser gärna att du tränar själv.

Visst kvälls- och helgarbete ingår.

Är du intresserad? Skicka då din ansökan till milad@strandhalsan.se

Sköterska för provtagning

ett jobb för dig som är undersköterska alt sjuksköterska och som vi jobba lite extra. Omfattning ca 25%

Inom friskvårdsområdet erbjuder vi provtagning för bl.a. Werlabs och till det söker vi nu en sköterska som kan sköta och utveckla den verksamheten.  Uppgifterna är, förutom provtagning, också att administrera allt runt bokningar, lägga upp bokningsschema, beställa material mm. Eftersom det rör sig om fasteprover, bör arbetstiderna ligga mellan 7-11 måndag-onsdag. Tjänsten är provisionsbaserad och du väljer själv hur många tider du lägger upp, men vi ser gärna att det är minst 2 dagar/vecka.

Vi tror att du har ett stort hälsointresse och, liksom vi, tror på att stärka och jobba med det friska. En av våra löneförmåner är fritt träningskort med spa, där du även har möjlighet att delta i några av våra 110 pass/vecka. En positiv syn på träning och friskvård förutsätts och vi ser gärna att du tränar själv.

Tjänsten kräver inte legitimation, däremot lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ett gott bemötande. Ålder spelar ingen roll, utan du får gärna vara pensionär eller jobba deltid med annat.

Är detta något som intresserar dig? Skicka då gärna din ansökan till lotta@strandhalsan.se så snart som möjligt.

Vi söker löpande personal

Vi söker löpande både fysioterapeuter och personal till vår reception, så skicka gärna in en intresseansökan till info@strandhalsan.se så kontaktar vi dig. Vi söker även gruppträningsinstruktörer löpande, så vill du bli vara en del av ett härligt och kompetent instruktörsteam så kontakta angelica@strandhalsan.se.