Vi firar 1 år på Vesterhavsporten!

Publicerat av: Sandra Bengtsson

JANUARIERBJUDANDE

Nu i januari firar vi 1 år i våra nya lokaler! Detta firar vi under hela januari med ett erbjudande till dig som vill bli medlem! Teckna Autogiro och du får de 2 första månaderna för halva priset. För Silverkortet blir priset 199 kr och för Guldkortet 249 kr under de 2 första månaderna. Välkommen in till receptionen så hjälper vi dig. Erbjudandet gäller tom 31 januari.

Silverkort 399:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med tredubblad träningsyta. Vårt gym är Eleiko-certifierat med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Dessutom har du tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Guldkort 499:-

Träning på Strandhälsan Vesterhavsporten med stor träningsyta och dubbla pilatessalar. Du kan ta del av c:a 95 gruppträningspass (nu pga rådande omständigheter har vi 120 st pass à 30 minuter med endast 7 deltagare + instruktör) med våra extremt välutbildade instruktörer. Dessutom kan du självträna i vårt Eleiko-certifierade gym med de senaste träningsredskapen och maskinerna i toppmoderna lokaler. Du har även tillgång till vårt dygnet-runt-öppna gym och pilatesstudio på Söderbro.

Bassäng & spa 100:-

Lägg till 100:-/mån till ditt befintliga Autogiro och du får tillgång till vårt spa med varmvattenbassäng för vårt vattenträningsutbud, samt jacuzzi och ångbastu. För spa-tillägg på Autogiro gäller 1 mån uppsägningstid. Spa-tillägg kan även köpas som tillägg till årskort för 1200:-/år.

2 reaktioner till “Vi firar 1 år på Vesterhavsporten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *